Crematorium de Omarming
zorg vanuit het hart

Neem direct contact op Bekijk de livestream

De Omarming

Een sfeervolle plek op een unieke locatie vlakbij de begraafplaats. Met ruimte voor een persoonlijk laatste afscheid van een dierbare overledene. Van verzorging van de overledene tot en met de crematie of begrafenis en alles wat daarbij komt kijken.

Lees meer Start de virtuele tour

Familiebedrijf met hart en ziel

*Drukbestand op aanvraag
Alle magazines

Voor de uitvaart

Een rouwkamer biedt de gelegenheid om in alle rust afscheid te nemen van de overledene. Op elk moment kunt u, zonder afspraak, de overledene bezoeken wanneer u wilt.

De kamers zijn sfeervol ingericht waarbij voldoende ruimte is voor een persoonlijk tintje; bloemen, foto’s of voorwerpen die van emotionele waarde zijn voor u of de overledene.

Lees meer

Het afscheid

Het afscheid kent tal van mogelijkheden. Een intiem afscheid in de Walburgzaal met maximaal 35 zitplaatsen of een afscheid in de Monetzaal met 195 zitplaatsen.

Projectie van foto’s van de overledene of ander beeldmateriaal tijdens de afscheidsdienst, live muziek, een voordracht, het dalen van de kist; alle voorwaarden voor een persoonlijk afscheid zijn aanwezig.

Lees meer

De condoleance

Crematorium de Omarming beschikt over drie koffiekamers en een terras waardoor er zowel voor kleine als grote gezelschappen altijd een passende ruimte  beschikbaar is. 

Een kopje koffie met cake, een high tea of een koud of warm buffet. Champagne of een wijnarrangement in de geest van de overledene.

Lees meer

Met zorg vanuit het hart