Crematorium de Omarming
zorg vanuit het hart

Neem direct contact op

Muziek

De invulling van uw uitvaartplechtigheid is zeer persoonlijk, derhalve ook de keuze van uw muziek en beeldmateriaal. Crematorium de Omarming beschikt over een uitgebreide muziekcollectie met enkele duizenden muziekstukken.

Muziekboek van de Omarming

Via de button  muziekboek beluisteren kunt u de muziekcollectie inzien en eventueel een fragment uit elk gewenst muziekstuk beluisteren.

Aanleveren muziek & foto’s via Plechtigheidonline

Staat uw persoonlijke muziekkeuze niet in ons muziekboek dan bieden wij u de mogelijkheid om via de button Aanleveren muziek een complete uitvaartplechtigheid samen te stellen in Plechtigheidonline. Hierin wordt u de mogelijkheid geboden om uw eigen muziekstukken te uploaden vanaf uw computer. Tevens kunt u per muziekstuk 20 foto’s toevoegen. Dit geheel wordt dan als een film getoond tijdens de uitvaartplechtigheid van uw dierbare. Plechtigheidonline kan slechts door één nabestaande aangemaakt worden, enkel deze persoon kan muziek en foto’s toevoegen aan de plechtigheid. Onze medewerkers kunnen voor u geen muziek of fotobestanden toevoegen of wijzigen. De complete uitvaartplechtigheid moet minimaal voor 12 uur op de werkdag voorafgaande aan de uitvaartplechtigheid geüpload zijn. Nadien kan er niets meer aan de uitvaartplechtigheid gewijzigd worden.

Beeldmateriaal via uw eigen laptop.

Wilt u tijdens een plechtigheid meerdere mediabestanden tonen, denk hierbij aan PowerPointpresentaties, Filmbestanden of meerdere foto’s, dan kan dit alleen met uw eigen laptop. Deze dient door u zelf bedient te worden tijdens de uitvaartplechtigheid. In het crematorium is geen laptop aanwezig. Uw eigen laptop dient een HDMI of een VGA aansluiting te hebben zodat deze gekoppeld kan worden met onze installatie. Hdmi en VGA kabels zijn aanwezig in het crematorium. Benodigde verloopstekkers en adapters voor uw laptop zijn niet aanwezig, hier dient u zelf zorg voor te dragen. 

Voor vragen met betrekking tot aanleveren van muziek of foto’s voor een uitvaartplechtigheid, kunt u tijdens kantooruren van 09:00 tm 17.00 uur contact met ons opnemen.

Algemene Voorwaarden

  • Muziek dient uiterlijk 24 uur van tevoren aangeleverd te worden.
  • Presentaties via een laptop moeten 24 uur van tevoren getest zijn. Voor het testen dient u telefonisch een afspraak te maken.
  • Via ons mailadres: muziek@deomarming.nl  kunt u alleen muziekstukken in mp3 formaat mailen. 
  •  Het is voor ons niet toegestaan om muziek of filmmateriaal voor u van sites zoals YouTube halen.
  • Audio en Video afspelen via Tablets en Smartphones is niet mogelijk
  • Er is geen internetverbinding in beide zalen aanwezig.
  • Livestreaming, Skype en bestanden downloaden ter plaatse is niet mogelijk.
  • Muziek afspelen via Spotify en dergelijke is niet mogelijk.

* Crematorium de Omarming biedt haar diensten aan voor presentatiemogelijkheden tijdens een uitvaartplechtigheid. Echter draagt de familie de volledige verantwoording voor de aangeleverde muziek en het beeldmateriaal. Crematorium de Omarming is niet verantwoordelijk voor aanlever – of afspeelfouten tijdens een uitvaartplechtigheid.

Met zorg vanuit het hart